Case Study

Cole Haan wanted to provide a beautiful and conveniently located space for their largest customer – Nordstrom – to see new products and engage with their brand. They chose a 2,500 sq.ft office space located in downtown Seattle, but knew they would need to perform significant tenant improvements before the building space could be outfitted. Though they originally planned to bid these as two separate projects, Ross Display and Construction was able to offer a unique solution for both General Contracting services as well as Custom Millwork, saving Cole Haan time, money, and many headaches by consolidating all of their needs under one contractor.

Ross’ Construction team installed new walls, floors, updated electrical, provided wall and window coverings, and much more. Once the interior was up to code, we engineered custom high-end cabinetry, millwork, finishes, and fixtures. Consolidating services was a win-win, enabling us to work more efficiently and saving money for the customer at the same time.

We don’t just talk fixtures and send you on the way – we are able to offer full service solutions from general construction to high-end millwork, a unique offering that makes all the difference to our clients.